Kesä 2021 – Täynnä toteutuneita unelmia.

Harjoitusmielessä tein retken Kuhmoisiin, jossa pääsin ottamaan kiinteistön myyntikuvia sekä kirjoittamaan myyntitekstin.

Todella opettavainen matka. Kohteen kuvaaminen on mielenkiintoista ja yllättävän vaikeaa. Tähän kohteeseen itsellä henkilökohtainen suhde ja siksi itselleni oli tärkeää sen lämpimän tunnelman tallentaminen.

Tämä koti on jo myyty!

Myyntiteksti:

Keskellä kirkonkylää, Päijänteen tuntumassa

Nykyaikaisin mukavuuksin varustettu tunnelmallinen rintamamiestalo vakituiseen tai vapaa-ajan asumiseen. Ihanteellinen sijainti keskellä kirkonkylää sekä vain reilun 100 m päässä Päijänteestä. Suojaisalla yhteisrannalla on hyvä uimaranta laitureineen sekä paikka omalle veneelle.

Asuinrakennus on viihtyisä, valoisa, hyvin varusteltu ja hoidettu. Laajennusosaan tehdyissä pesu- ja saunatiloissa lattialämmitys. Sähkölämmityksen ja olohuoneen kauniin avotakan lisäksi asuintiloissa taloudellinen ja mukavuutta lisäävä ilmalämpöpumppu. Kunnan vesi ja viemäröinti.

Talo on erinomaisella, valoisalla länteen viettävällä tontilla. Tontilla voit viljellä tai nauttia siitä sellaisenaan. Kätevä ja edullinen kesävesijohto Päijänteestä kasteluun.

Pihan talousrakennuksessa voit säilyttää vaikka puutarhatyökalut ja kalaverkot. Autotalli löytyy talousrakennuksen eteläpäädystä.

Tervetuloa Kotiin Muistolaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s